Η Φενέρ μετά τον μικρό τελικό του φετινού Super Cup της Euroleague, νίκησε και στην 3η αγωνιστική και την πρώτη διαβολοβδομάδα, την Ντουμπάι.

Το σύνολο του Σάρας μετά τις δυο περσινές ήττες από την νυν ομάδα του Τόμας Γουόκαπ δεν θέλει να επαναλάβει αντίστοιχες επιδόσεις κι έτσι κατάφερε με μεγάλη δυσκολία και με τον Χόρτον – Τάκερ να μην είναι τόσο αποδοτικός στο σκοράρισμα, να επιβληθεί 76-66!

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν τους 20 πόντους του κορυφαίου της αναμέτρησης, Μπίνγκαμ, με 2/2 δίποντα και 4/5 τρίποντα, αλλά και 5 αμυντικά ριμπάουντ για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ, από κοντά έμειναν ο Μπόλντουιν των 14 πόντων και των 5 ασίστ, αλλά και ο Χόρτον Τάκερ που είχε μόλις 8, αστοχώντας και στις 4 φορές που δοκίμασε για τρεις!

Η Ντουμπάι που επιχείρησε στη δεύτερη περίοδο για τη μεγάλη επαναφορά ή τουλάχιστον έδειξε στη Φενέρ ότι δεν θα είχε καθόλου εύκολο βράδυ στη μεταξύ τους κόντρα, είχε κορυφαίο στο PIR τον Καμπενγκέλε των 12 ριμπάουντ, με τους Οκόμπο, Μπέικον, Ντιακιτέ και Ράιτ να πετυχαίνουν 18, 12, 10 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Τα 10λεπτα: 26-14, 16-25, 13-12, 21-15

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens: «Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός – Σαν να μην έλειψε ο Χέιζ Ντέιβις»

Κάτας: «Ακόμα ένα κακό ματς για εμάς - Ομάδα με τεράστια ποιότητα ο Παναθηναϊκός»

Τεράστια νίκη μέσω της άμυνας για Μπασκόνια - Προβλημάτισε ξανά η Αρμάνι Μιλάνο

Μήτογλου: «Η χημεία της ομάδας είναι πολύ καλή και το δείχνουμε στο παρκέ»

Γιαμπουσέλε: «Κάναμε σπουδαία δουλειά σαν ομάδα - Αγαπώ τον κόσμο και την ατμόσφαιρα»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά και στα 40 λεπτά του αγώνα - Η ομάδα είναι ήρεμη»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Στην κορυφή με 3Χ3 ο Παναθηναϊκός - Συγκατοικεί με τρεις ακόμη ομάδες

Σούπερ Τζόουνς οδήγησε την Παρτίζαν σε ανατροπή στο Μόναχο και στην κορυφή της Ευρωλίγκας!

Αγριεμένος ο Παναθηναϊκός, κατάπιε και τη Μακάμπι για το 3Χ3!

Η εκπληκτική άμυνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο και οι μόλις 24 πόντοι της Μακάμπι!