Ο Παναθηναϊκός έφυγε με... σκυμμένο το κεφάλι από την Κωνσταντινούπολη, γνωρίζοντας το βράδυ της Τρίτης (17/10) την - εύκολη όπως αποδείχθηκε - ήττα με σκορ 83-69 από τη Φενέρμπαχτσε για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Εκτός από την απογοητευτική εμφάνιση των «πράσινων», μιας και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μέχρι και με 25 πόντους, το ματς σημαδεύτηκε από γενικευμένη σύρραξη των παικτών, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με τον Κώστα Σλούκα μάλιστα να είναι σε έξαλλη κατάσταση ψάχνοντας τον Σκότι Γουίλμπεκιν για να τα πουν... τετ-α-τετ!

Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού, κατά την αποχώρησή του από το παρκέ με προορισμό τα αποδυτήρια, άνοιξε διάλογο με την εξέδρα, με τους φίλους των Τούρκων να τον αποδοκιμάζουν έντονα.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Σκότι Γουίλμπεκιν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτό το «θερμό» επεισόδιο, τονίζοντας πως δεν του άρεσε το γεγονός πως οι «πράσινοι» πήγαν στο κέντρο του γηπέδου για το καθιερωμένο «ζντο».

«Προσπαθούσαν να κάνουν την κουβέντα τους πάνω στο σήμα της ομάδας μας στο κέντρο του γηπέδου. Σκέφτηκα αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια... Πάντα λέω και πιστεύω ότι η ομάδα μας πρέπει να είναι ακριβώς στη μέση του γηπέδου μετά το τέλος κάθε αγώνα. Αυτό θα το κάνω πάντα. Πρέπει να είμαστε στη μέση, να βάλουμε τα χέρια μας και να κάνουμε την κουβέντα μας. Μπορούν να πάνε οπουδήποτε αλλού στο γήπεδο...», ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας στην ουσία πως αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε ο τσακωμός του με τον Σλούκα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»