Είχε ρόλο οδηγού στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. Είναι η πρώτη μέρα μετά την απόλυση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την τεχνική ηγεσία.

Πάντοτε ένα ηλεκτροσόκ μπορεί να προκαλέσει νέα δεδομένα σε μια ομάδα και ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να πεισμώσει. Ακόμα κι έτσι, όμως, προσέχεις πολύ όταν απέναντι είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Φενέρ έψαξε το μεγάλο come-back, έχοντας βρεθεί στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς πίσω με διψήφια διαφορά, αλλά τελικά οι Σέρβοι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη για φέτος στη Euroleague με το 86-61, μετά το 0/2 με το οποίο ξεκίνησαν, αλλά και την κακή έναρξη στην Αδριατική Λίγκα.

Με τον Τσίμα Μονέκε να… σεληνιάζεται στην τέταρτη περίοδο, να φτάνει στο 31 στο PIR, να κλείνει με 20 πόντους και τον Κάρτερ να είναι άξιος συμπαραστάτης με 15, ο Ερυθρός έκανε νέα αρχή στην έδρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι παντελώς εκτός προγράμματος για τη σερβική ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 13-18, 18-13, 33-30

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πασκούαλ: «Η άμυνά μας να ξεκινάει από την επίθεση - Η Μονακό έχει μεγάλη ποιότητα και παίκτες δύσκολα αντιμετωπίσιμους»

Μαρκοϊσβίλι: «Νέα μέρα, νέο παιχνίδι, νέα ευκαιρία - Θα είναι δύσκολο, να εστιάσουμε στον εαυτό μας»

Χόρτον-Τάκερ: «Οι παίκτες στην Ευρώπη μιλάνε πολύ, είναι πιο ξεροκέφαλοι - Εγώ δεν είμαι από αυτούς τους τύπους»

Με πιθανές ενισχύσεις στον «τελικό» η Μονακό: Προπονήθηκαν Νέντοβιτς και Ταρπέι, αλλά παραμένουν αμφίβολοι

Αναγκαστική μετακόμιση για τη Χάποελ Τελ Αβίβ - Αλλάζει έδρα για τα playoffs λόγω κακού προγραμματισμού

«Τα καλύτερα είναι μπροστά»: Η αποθέωση της Euroleague σε Αταμάν και η απάντηση του Παναθηναϊκού!

Με τους 8.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας τα ματς της Ρεάλ με τη Χάποελ

Μπόλντγουιν για το βραβείο του Ντιαλό: «Δηλαδή η καλύτερη άμυνα δεν έχει τον αμυντικό της χρονιάς;»

Το logo του Final Four 2026 στην Αθήνα: Παράδοση, δύναμη και… ελληνική ψυχή

«Υπάρχουν οι αριθμοί»: Έβαλε τα… γέλια για το γεγονός ότι δεν πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού ο Ταβάρες