Η μάχη του τίτλου στην Τουρκία, καλά κρατεί! Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι έμειναν στο 0-0 μετά από έναν κακό συνολικό ματς, με αποτέλεσμα το μπρα-ντε-φερ να συνεχίζεται αφού παραμένουν χέρι-χέρι στην κορυφή της βαθμολογίας με 44 βαθμούς.

Μάλιστα, είναι ήδη και μετά από 17 αγωνιστικές στο +14 από την τρίτη θέση και την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Κουρμπέλη, Φούντα και η υπόθεση τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στους δύο.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ήταν ευδιάκριτο πως καμία εκ των δύο ομάδων δεν ήθελε να βρεθεί πίσω στο σκορ και έδειχναν πως προσπαθούσαν να βρουν τη μισή φάση για να «κλέψουν» το τρίποντο.

Η Γαλατά υπερείχε στα σημεία, αλλά δεν είχε και την τεράστια φάση για τη νίκη και φώναξε στο δεύτερο μέρος για πέναλτι στον Ικάρντι, με τον διαιτητή να μη συγκινείται.

Galatasaray penalty shout vs. Fenerbahce
byu/nutelamitbutter insoccer


Την ίδια ώρα, η Φενέρ περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο δεν απείλησε ιδιαίτερα, επίσης, με το 0-0 να μένει φυσιολογικά ως το φινάλε του αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου

Τούρκος δημοσιογράφος στη Δίκη: «Σε έναν μήνα η Τουρκία εξιχνιάζει το στοιχηματικό κύκλωμα»!

Τουρκία: 45 ημέρες αποκλεισμού στον Ελμαλί, 9 μήνες στον Μπαλτατζί από Γαλατά - 45 και στον Γιουκσέλ της Σάμσουνσπορ!