Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Λιλ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τελικά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1 στην παράταση και συνεχίζοντας πλέον την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, η ατμόσφαιρα «μύριζε μπαρούτι».

Μάλιστα, η κατάσταση παραλίγο να... ξεφύγει στο 60ό λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας της Λιλ, Σεβαλιέ, βρέθηκε πεσμένος στο χορτάρι, έχοντας δεχθεί αντικείμενο που πέταξε οπαδός από την εξέδρα ενώ εκείνος είχε την μπάλα στα πόδια του!

Φυσικά, ο διαιτητής διέκοψε (προσωρινά) το παιχνίδι, με τον Τζέκο και άλλους ποδοσφαιριστές της Φενέρ να ζητούν από τους οπαδούς να ηρεμήσουν, πριν επανεκκινήσει η αγωνιστική δράση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία