Δύο μέρες μετά τον... περίπατο επί του Παναθηναϊκού (100-74) η Φενέρμπαχτσε έχασε στο ίδιο γήπεδο από την Μπεσίκτας με 92-83 για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Παρά το καλό της ξεκίνημα (27-19), η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που έδωσε ανάσες σε Ντε Κολό και Βέσελι, είδε το νεανικό σύνολο των αντιπάλων της να κυριαρχεί και να φτάνει στην επικράτηση.

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου με 19 και ο Νταϊσόν Πιέρ με 16 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ενώ 10 είχε ο Μάρκο Γκούντουριτς, 8 ο Αχμέτ Ντουβερίογλου και 7 ο Εντγκάρας Ουλάνοβας.

Ο Τζέιμς Μπλάκμον είχε 32 πόντους για την Μπεσίκτας, ενώ ο 18χρονος σέντερ Αλπερέν Σενγκούν είχε 10 πόντους και 8 ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ με... σπασμένα φρένα: Έριξε 40άρα στην Μπασκόνια και σταμάτησε στους 121 πόντους!

Ήττα στο πρώτο φιλικό του Τόνι Πάρκερ για τη Βιλερμπάν

Βλέπουν παρέα το Εφές-ΑΕΚ οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Παπαγιάννης

Μπέβερλι: «Χρειάστηκε να περάσω από δοκιμαστικό για να παίξω στον Ολυμπιακό»

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»