Βόμβα στην Πορτογαλία!

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CMTV, ο 67χρονος Ζορζέ Ζεσούς θα είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε!

Δημοσιογράφοι, μάλιστα, που τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας, τον ρώτησαν για την τουρκική ομάδα, με τον ίδιο να απαντάει: «Ίσως πάω».

Μετά το Δεκέμβριο, θυμίζουμε και την απομάκρυνση του Βίτορ Περέιρα, η Φενέρμπαχτσε πορεύεται με τον Ισμαΐλ Καρτάλ στον πάγκο της. Ο Ζορζέ Ζεσούς από την άλλη παραμένει χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2021, όταν και αποτέλεσε παρελθόν από την Μπενφίκα.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πέδρο Σεπουβέλδα, έγραψε στο Twitter πως η Φενέρμπαχτσε συνομίλησε με τον Ζεσούς στη Λισαβόνα και αποφασίστηκε πως η τελική απόφαση θα ληφθεί μόλις η Φενέρ εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League, που είναι και το πιθανότερο σενάριο. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται στη 2η θέση και στο +5 από την 3η Κόνιασπορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πέναλτι που ζήτησε η Σάμσουνσπορ στο φινάλε του ματς με τη Γαλατά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα στο 92' για τη Σαμσουνσπόρ με έντονα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στη Γαλατασαράι!

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου