Ιδανικότερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Τάιλερ Χόρτον-Τάκερ, ο οποίος μαζί με τον Ντέβον Χολ ηγήθηκε της Φενέρμπαχτσε και καθάρισε την υπόθεση νίκη στο δεύτερο μέρος κόντρα στην Παρί, για την πρεμιέρα της Euroleague.

Ο νεοφερμένος Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 20 πόντους, την στιγμή που ο Χολ το... έπιασε από εκεί που το άφησε την περσινή σεζόν, σημειώνοντας 22. Σημαντική η συνεισφορά και του Ουέιν Μπάλντγουιν, ο οποίος είχε νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 10 ασίστ, προσφέροντας μάλιστα και ένα εντυπωσιακό πόστερ.



Στο πρώτο ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε με 43-40 υπέρ των γηπεδούχων Τούρκων η Παρί ήταν ανταγωνιστική, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος λίγο το ξέσπασμα της ομάδας του Σάρας Γιασικεβίτσιους και λίγο η δική της αστοχία δημιούργησαν τη διαφορά των 19 πόντων.

Οι Γάλλοι παρότι σούταραν με 41.9 % από το τρίποντο, το ποσοστό τους στα δίποντα ήταν εξωπραγματικά χαμηλό, μόλις 30%. Ως φυσικό επακόλουθο ήρθαν και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ (18 τον αριθμό έναντι 5 της Φενέρ), τα οποία δεν κατάφερνα να εκμεταλλευτούν.

Την επόμενη αγωνιστική (2η) η Φενέρ παίζει στο Κάουνας κόντρα στη Ζάλγκιρις (3/10, 20:00), ενώ η Παρί παίζει εκτός έδρας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (3/10, 22:30).

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 43-40, 70-59, 96-77

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube