Ο Φράνκο Φεράρι μίλησε στη Nova ενόψει του αγώνα του Άρη με τη Λαμία.

Ο Αργεντινός άσος αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, στις πρόσφατες εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς επίσης και στο ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εκδηλώσεις: «Ήταν καταπληκτικό να βλέπεις όλους τους ανθρώπους εκεί, να είναι χαρούμενοι, να γιορτάζουν! Χαρήκαμε κι εμείς, ήταν μια φανταστική εμπειρία!».

Για τις σκέψεις που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περί κατάκτησης του Κυπέλλου και καινούργιων εορταστικών εκδηλώσεων: «Πράγματι, μιλούσαμε γι’ αυτό με τους συμπαίκτες μου. Τι θα γίνει, αν πάρουμε το Κύπελλο! Πώς θα γιορτάζει η πόλη! Εντάξει, όμως, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και πρέπει πρώτα να δούμε αυτά».

Για το αν βοήθησε την ομάδα η διακοπή: «Πράγματι, μας βοήθησε η διακοπή. Είχαμε πολλά παιχνίδια στη σειρά που προηγήθηκαν και χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα να ξεκουραστούμε και να ανασυγκροτηθούμε. Βοήθησε την ομάδα να συγκεντρωθεί καλύτερα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια, στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για το πρωτάθλημα και στους αγώνες των playoffs, στο ξεκίνημα των οποίων είχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη πριν τη διακοπή».

Για το αν η νίκη που έκαναν οι ''κίτρινοι'' κόντρα στον ΠΑΟΚ τους έδωσε έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια: «Πάντα όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι, είναι κάτι εξαιρετικό. Σίγουρα βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα μας αυτή η νίκη σε αυτό το ντέρμπι, που γνωρίζουμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει».

Για τον αγώνα με τη Λαμία που ακολουθεί: «Η Λαμία έδειξε στη διάρκεια της σεζόν ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το έδειξε σε όλα τα παιχνίδια με ανώτερους αντιπάλους. Επομένως θα είναι λάθος να προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι έχοντας κατά νου ότι η Λαμία είναι η πιο αδύναμη ομάδα στα playoffs. Περιμένουμε με σεβασμό τον αντίπαλό μας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, για να φτάσουμε στη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Τάχα Άλι και Παβλένκα, μπαίνουν και οι δυο στο χειρουργείο!

Η θέση της ΑΕΚ για την κεντρική διαχείριση - Προτείνει ταμείο ειδικού σκοπού για τις ομάδες εκτός Big 4

«Μου αρέσει το 1vs1 και να βοηθάω την ομάδα να σκοράει»: Επίσημο και του Οφόρι στον Ατρόμητο!

Λύση μέσω της Deloitte για τα τηλεοπτικά έσοδα – Τι συζητήθηκε στη συνάντηση των Big-4

TAGS: Άρης