Ανακουφισμένος μετά τη νίκη της Παλμέιρας επί της Σαπεκοένσε (0-2) εμφανίστηκε ο Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε δημόσια αυτοκριτική και με αρκετή δόση χιούμορ αναφορικά με τις επιλογές του, που συχνά... ξενίζουν.

«Είμαι τρελός, ένας νέος προπονητής που του αρέσει να κάνει πράγματα εκτός πλαισίου, που κάνει λάθη, που χάνει και που μερικές φορές είναι ηλίθιος. Ξέρω τι κάνω, από πού ήρθα, πού είμαι, τι θέλω, πού θέλω να πάω και οι παίκτες μου πιστεύουν σε μένα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν ο παίκτης είναι καλός, η συλλογική ιδέα είναι καλή, οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε θέση», τόνισε ο Φερέιρα.

Την Τετάρτη η Παλμέιρας θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μινέιρο στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Copa Libertadores, το Champions League της Νότιας Αμερικής, εξακολουθώντας την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ασταθής απόκρουση του Λαφόν στο 1-0 της Γκαμπόν επί της Ακτής Ελεφαντοστού

Το πρώτο μήνυμα του Ρομπέρτο Κάρλος μετά την επέμβαση στο Σάο Πάολο

Λέο Ζαμπά: Τιμωρήθηκε με 4 χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για χρήση παράνομων ουσιών

Πανηγυρική πρόκριση με 3/3 η Αλγερία - Νίκησε το Σουδάν, αλλά το πήρε... μαζί του στους «16» η Μπουρκίνα Φάσο!

«Θέλω να το αγοράσω»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μόντριτς για τον πόλεμο, τον παππού του και το καμμένο πατρικό!

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.