Ο Άμπελ Φερέιρα αναφέρθηκε στη νοοτροπία που έχει περάσει στην ομάδα, τα όσα είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο αλλά και για τους Μάτος και Βαρέλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τις αλλαγές που έκανε και την είσοδο του Άκπομ: «Είναι μια δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια της σεζόν, να μπορούμε να έχουμε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, αυτός ήταν ο δικός μου στόχος, το αστέρι της ομάδας, να είναι η ίδια η ομάδα. Δείξαμε και σήμερα αυτή την αγωνιστική ταυτότητα και το συγκεκριμένο πλάνο που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε πιστά.

Οι ποδοσφαιριστές το νιώθουν ότι τους υπολογίζω και αυτό προσπαθώ να το έχω συνέχεια στο μυαλό μου, ότι η δουλειά που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, είναι και από τους παίκτες που δεν αγωνίζονται και εγώ δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο ο Μπίσεσβαρ να μην παίξει σήμερα μετά την εμφάνιση που έκανε στο προηγούμενο ματς».

Για την απόδοση των παικτών του: «Δεν νομίζω ότι σκέφτομαι ατομικά τους ποδοσφαιριστές, αυτό που χρειαζόμασταν όταν έγιναν οι δύο αλλαγές, ήταν να φρεσκάρουμε τους επιθετικούς. Από την άλλη βλέπουμε ότι οι άλλες ομάδες παίζουν με τρεις μέσους, ενώ εμείς παίζουμε με δύο. Αυτά που ζητάμε από τους επιθετικούς μας είναι πολύ δύσκολα και απαιτούν ενέργεια. Αυτό που έχω να πω και για τον Πέλκα και για τον Σφιντέρσκι, είναι ότι έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, όπως βέβαια και οι αντικαταστάτες τους».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές μου στο ημίχρονο είναι το αν βλέπουν την μπάλα με αγάπη, ότι είναι φίλη μας και πρέπει να της συμπεριφερόμαστε όπως στην οικογένειά μας, γιατί μετά το γκολ περιοριστήκαμε σε έναν ρόλο που δεν αρμόζει σε εμάς. Είπα στο ημίχρονο ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να παίζουμε υπό πίεση και νομίζω ότι οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν σωστά στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως θα μπορούσαμε να βάλουν και 1-2 παραπάνω γκολ, όμως σίγουρα δεν θέλουμε να επαναλάβουμε το 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο».

Για τον Μάτος και την είσοδο του Βαρέλα: «Από τον Μάτος πάντα περιμένω παραπάνω. Αυτό που θέλαμε να δοκιμάσουμε με την είσοδο του Βαρέλα, ήταν να παίξουμε με πεντάδα πίσω και να δούμε πώς θα αντιδρούσε η ομάδα με αυτόν τον σχηματισμό. Από την άλλη ο Μάτος δέχθηκε μια αχρείαστη κάρτα και δεν υπήρχε λόγος να μείνει στο παιχνίδι. Αν δεν έπαιρνε αυτή την κάρτα, πιθανότατα θα έβαζα τον Εσίτι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν έχει τέλος η τρέλα των φίλων του ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ – Εξάντλησαν τα εισιτήρια σε 4 θύρες!

Σαββόπουλος: «Μέχρι το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Μπουσαϊντ - Ισχύει το ενδιαφέρον από ΑΕΛ για Φρίντεκ»

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα στόπερ με άμεση προσαρμογή»

Κετσετζόγλου: «Τι γίνεται με χαφ, στόπερ και φορ-Η περίπτωση Τσαντίλα»

Δημοσιεύματα στην Κύπρο: «Στον Παναιτωλικό ο Σατσιάς»

Σταματέλος: «Μόνο έτσι φαίνεται πως θα γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό…»

Δεσύλλας: «Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντούρη από τον Παναθηναϊκό - Θα γίνει επίπληξη στον Τετέ»

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σπουδαίο πακέτο ο Κοντούρης, μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό»

Οζντόεφ: «Όνειρό μου να παίξω Champions League - Η πιο απολαυστική περίοδος της καριέρας μου»

Υπογράφει ο Κοντούρης και παίρνουν σειρά οι επόμενοι στον Παναθηναϊκό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.