Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν ξεχνά ποτέ την αγάπη του για την ομάδα την οποία οδήγησε στην πιο λαμπρή εποχή της ιστορίας της.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός βρέθηκε την Πέμπτη (03/10) στο «Ibrox» για να δει το Ρέιντζερς-Λιόν για το Europa League, ωστόσο η προσοχή του ήταν αλλού. Στην Πορτογαλία, δηλαδή, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε την Πόρτο!

Είναι χαρακτηριστικά τα πλάνα που δείχνουν τον Φέργκιουσον να παρακολουθεί το ματς των «κόκκινων διαβόλων» από το κινητό του. Μάλιστα, όταν ο Χάρι Μαγκουάιρ ισοφάρισε για τη Γιουνάιτεντ αργά στην αναμέτρηση, ο θρυλικός Σερ Άλεξ γύρισε στον διπλανό του και τον ενημέρωσε για την εξέλιξη. «3-3 η Γιουνάιτεντ, Μαγκουάιρ», φαίνεται από τα πλάνα πως λέει.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ: Σάλος στην Ουκρανία και κίνδυνος τιμωρίας

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει τις προκρίσεις, ο Λίσι έστειλε μήνυμα - Σε τρελά κέφια ο Κωνσταντέλιας»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Έμπειρη ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί»

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Εκτός ρεβάνς ο Άλι, φόβοι για απουσία έως και έναν μήνα

Κακή βραδιά στο Σπλιτ για την Πάφο…

«Πω πω τι κάνει πάλι ο Ντέλιας»: Το σποτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του ΠΑΟΚ

Σοκ για την Μπενφίκα του Παυλίδη στην Ελβετία, «σίφουνας» η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Λίσι: «Χαρούμενος για την εικόνα των παικτών μου - Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα»

«Έδειξε χαρακτήρα, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοιχτή»: Το σχόλιο Τσορμπατζόγλου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό