Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά σε συμφωνία για διετή επέκταση συμβολαίου με τον Φερμίν Λόπεθ, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο 22χρονος μεσοεπιθετικός. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2029 και αναμένεται να υπογράψει ως το 2031 με αυξημένες αποδοχές κατά πάνω από 50%.

«Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά. Υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά σκοπεύω να μείνω στην Μπάρτσα, κάτι που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ελπίζω πραγματικά να συμβεί σύντομα. Είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε ο Λόπεθ.

«Έχω βελτιωθεί πολύ από πέρυσι, έχω ωριμάσει. Είμαστε η Μπάρτσα και έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε για τα πάντα και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα», πρόσθεσε ο νεαρός άσος, που φέτος έχει 10 γκολ και 10 ασίστ σε 25 εμφανίσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλά νέα στην Μπαρτσελόνα για Ραφίνια: Δεν έχει κάτι σοβαρό, προλαβαίνει τη Χετάφε

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!