Δεν σταματούν οι μεταγραφές στον Κολοσσό! Οι Ροδίτες μετά την απόκτηση του Λιούις, σύμφωνα με πληροφορίες έδωσαν τα χέρια με τον Ρουπ Άχονεν. Ο Φινλανδός γκαρντ βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής του ομάδας για το Ευρωμπάσκετ και τη σεζόν που πέρασε, αγωνιζόταν στην Μπίσονς Λόιμα.

Σε 29 παιχνίδια στη VTB League, ο 25χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 9,7 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ, ενώ σε 48 ματς στο πρωτάθλημα της χώρας του είχε αντίστοιχα 8,7 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ.

Παναγιώτης Κεφαλάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προμηθέας: Ενίσχυση με Ζακ Κάθμπερτσον

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς