Έξαλλος ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με την ποινή που του επιβλήθηκε στο Γκραν Πρι της Σαουδικής Αραβίας με αποτέλεσμα να χάσει ουσιαστικά την πρωτιά και να τερματίσει δεύτερος, πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον.

«Ευτυχώς, ο κόσμος βλέπει τα όσα συμβαίνουν στους αγώνες. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι απίστευτο. Εγώ απλώς προσπαθώ να οδηγήσω. Αυτό το άθλημα έχει περισσότερες ποινές παρά οδήγηση. Αυτό για εμένα δεν είναι Formula 1. Τουλάχιστον οι οπαδοί το διασκέδασαν», ανέφερε.

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στο Γκραν Πρι της τελευταίας αγωνιστικής στο Άμπου Ντάμπι, με Φερστάπεν και Χάμιλτον να βρίσκονται ισόβαθμοι στη βαθμολογία.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!

Στις μπαριέρες του Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον - Αγώνας δρόμου της Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες δοκιμές!

Νόρις σε ρυθμούς τίτλου στο FP2 του Άμπου Ντάμπι και μικρή ένταση με Φερστάπεν: «Τι κάνει αυτός; Παραλίγο να τρακάρουμε»

Μας προϊδεάζουν για... θρίλερ: Ο Νόρις ήταν ταχύτερος για 8 χιλιοστά από τον Φερστάπεν στην FP1

Πήρε προαγωγή και θα βρεθεί στο πλευρό του Φερστάπεν στη Red Bull ο Χατζάρ το 2026!

Formula 1: Τα σενάρια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Ναν πήγε στο Grand Prix του Κατάρ

Η βαθμολογία στη Formula 1 πριν το τελευταίο Γκραν Πρι που θα κρίνει τον τίτλο!

Μέγας Φερστάπεν στο Κατάρ, διατήρησε την αγωνία και ο τίτλος θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι!