Παρά την απογοήτευσή του για την απώλεια του εφετινού πρωταθλήματος από το Λιούις Χάμιλτον, ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Βρετανού στη μεταξύ τους μονομαχία, σε δηλώσεις του μετά του χθεσινό granx prix που διεξήχθη στο Μεξικό.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός δήλωσε στο NBC : «Είμαι απογοητευμένος, όπως είναι λογικό. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιείς ότι πλέον δεν είσαι στη μάχη του τίτλου. Ότι και αν συνέβη σήμερα δεν έχει τόσο σημασία, καθώς είναι η ημέρα του Λιούις, ο οποίος ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτι που άξιζε. Συνολικά ήταν ανώτερος και έκανε καλύτερη δουλειά, τόσο απλά».

Όσον αφορά την ισοφάριση των τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων του από τον Χάμιλτον, ο πιλότος της Ferrari πρόσθεσε: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να τον ξαναπεράσω σε τίτλους, αλλά αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, τη συγκεκριμένη χρονιά, το αξίζει αυτό. Εμείς είμαστε απογοητευμένοι. Του χρόνου θα είναι μια διαφορετική σεζόν καθώς όλοι ξεκινάμε από την αρχή, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον καλύτερο αυτής της χρονιάς».

Τέλος όταν του ζητήθηκε από το Sky Sports να αξιολογήσει τον Βρετανό σαν αντίπαλο, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε: «Δεν τον Φοβάμαι. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι μαζί του»

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube