***Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τότε που και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες είχαν ξεκινήσει με δύο νίκες η κάθε μία, αυτό που ακούγονταν ήταν ότι φέτος περιμένουμε να δούμε το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

***Υπήρχε δηλαδή η ελπίδα από κάποιους, από πολλούς, ότι φέτος δεν θα έκανε περίπατο ο Ολυμπιακός, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ότι θα ήταν ανταγωνιστικοί αντίπαλοι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ.

***Μόνο που οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες. Ήταν μέσα Σεπτέμβρη, που είχε καλλιεργηθεί αυτό το κλίμα. Τώρα, λιγότερο από τέσσερις μήνες μετά, η πραγματικότητα του βαθμολογικού πίνακα λέει ότι φέτος περιμένουμε να δούμε την πιο συγκλονιστική μάχη για τα πλέϊ οφς!

***Πραγματικά βλέπεις ότι οκτώ ομάδες είναι στη μάχη για τις τέσσερις θέσεις! Ποτέ δεν υπήρχε τέτοιος συναγωνισμός.

***Ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί με τον Πλατανιά στους 20 πόντους. Η ΑΕΚ ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο στους 21 πόντους. Ο Παναθηναϊκός (με ένα αγώνα λιγότερο) ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ στους 22 πόντους. Κι ο Πανιώνιος με την Ξάνθη έχουν από 25 βαθμούς!

***Αλλά την αλήθεια λένε και τα αποτελέσματα των ομάδων αυτών μεταξύ τους: Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0, Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-2, Πανιώνιος-Παναθηναίκός 1-1 με ισοφάριση στο 90’, ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-2 από 2-0, ΑΕΚ-ΠΑΣ 1-1, ΑΕΚ-Πανιώνιος 0-0, ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-0, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 0-1.

***Με τέτοια αποτελέσματα (και όσο ο Ολυμπιακός παραμένει τόσο δυνατός και διατηρεί την απόσταση ασφάλειας) πραγματικά πρέπει να περιμένουμε συγκλονιστικές μάχες για τα πλέϊ οφς! Αφού δεν γίνεται τίποτα συγκλονιστικό για τη μάχη του τίτλου, ας δικαιωθεί η πρόβλεψη περί…συγκλονιστικού έστω για τα πλέϊ οφς!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποστολόπουλος: Και με 15 επεμβάσεις και με «μπούκες» και με σουτ στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό

Οι τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού επί ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν τον ίδιο παρονομαστή!

Ο Ολυμπιακός 3 σερί ήττες στο Καραϊσκάκη δεν είχε ποτέ μέχρι στιγμής από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Από τον Ιμπόρα στον Έσε και τον Καρβάλιο και από τον Ρέτσο στον Ρόντινεϊ και τον Κάρμο!

Ο Μεντιλίμπαρ είπε χθες στην Τούμπα την κουβέντα-κλειδί για τον Ολυμπιακό…

Σφυρίζει απόψε τον Ολυμπιακό ο Ντελαζό του Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 και του πέναλτι στο Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ. Και σφυρίζει με την ΑΕΚ...

Ολυμπιακός: Μία υπόκλιση στον Μεντιλίμπαρ

Και η Κ19 του Ολυμπιακού Ιταλούς κέρδισε και πήρε το ευρωπαϊκό…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει απόψε καλύτερα απ' ό,τι και στο 4-2!

Ολυμπιακός: Οιωνός πρόκρισης οι μόλις τέσσερις ανατροπές στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης και ο τρόπος που έγιναν!