Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Σκοτ Πάρκερ είναι οι δύο παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται πρώτοι στη λίστα του Αντρέ Βίλας-Μπόας με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός της Τότεναμ έχει ήδη κάνει την αξιολόγηση του ρόστερ και έχει αποφασίσει ποιους θέλει να έχει στη διάθεσή του τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος δεν θα πει «όχι» σε προτάσεις που θα φτάσουν για τους δύο ποδοσφαιριστές ενώ στην ίδια λίστα βρίσκονται τόσο ο Εουρέλιο Γκόμες όσο και Τζέικ Λίβερμορ.

Παρτενέρ του Ζερμέν Ντεφό από τη στιγμή που θα πουληθεί ο Αντεμπαγιόρ, δεν αποκλείεται να είναι ο Λοϊκ Ρεμί με τον Γάλλο να αποτελεί τη Νο1 επιλογή για τα «σπυρούνια» αυτή τη στιγμή.

Πηγή: England365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»

Το θαύμα των Χριστουγέννων: Απίθανη Ρέξαμ, έχανε 3-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 24’ και τελικά νίκησε 5-3!

Ο Μαρινάκης ζήτησε το ένα πέταλο του City Ground να πάρει το όνομα του θρύλου της Νότιγχαμ που έφυγε από τη ζωή

Ο Αμορίμ πήρε το μάθημά του: «Αν ξεκινούσα τώρα, θα τα έκανα όλα διαφορετικά…»

Ο Χάαλαντ... κρατήθηκε, ο Πεπ δεν άφησε ούτε ψίχουλο στο τραπέζι: «Πήρα πέντε κιλά εγώ»!

Αμορίμ: «Ο Μέινου είναι το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Premier League - 18η αγωνιστική: Σε εορταστική διάθεση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθεί με τη Νιουκάστλ