Τις προθέσεις του, αναφορικά με το ρόστερ του Άρη για την επόμενη σεζόν, όπου οι «κίτρινοι», θυμίζουμε, θα αγωνιστούν στη Football league, αναμένεται να κάνει γνωστές τις επόμενες μέρες ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δουλεύει πυρετωδώς, σχεδιάζοντας την ομάδα που θα επαναφέρει τον ιστορικό σύλλογο εκεί που ανήκει: Στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, λοιπόν, θα γνωστοποιήσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα… κουνήσουν μαντήλι, με τις πληροφορίες να λένε πως 8 με 10 παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

TAGS: Άρης