Η οργή του συγκεντρωμένου πλήθους ξεχείλιζε κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια και ενώπιον του εισαγγελέα των 94 συλληφθέντων για τη δολοφονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια, που προκάλεσε τον θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

«Δεν θα φύγετε από εδώ! Φασίστες, δολοφόνοι, γ@@ω τον Χίτλερ σας! Το φάγατε το παιδί!», ήταν ορισμένα μόνο από όσα ακούστηκαν από τον εξαγριωμένο κόσμο, ανάμεσά τους και οπαδοί της ΑΕΚ, όταν οι συλληφθέντες, στην πλειοψηφία τους Κροάτες, μεταφέρονταν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και καλύπτοντας τα πρόσωπά τους από τις κλούβες στο εσωτερικό του κτιρίου.

Οι αρχές αυτή τη φορά είχαν προνοήσει για να μην υπάρξουν έκτροπα και βίαιες αντιδράσεις κατά των χούλιγκαν. Από νωρίς το πρωί, δύο κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονταν στην είσοδο των δικαστηρίων στο πλάι του κτιρίου 16, όπου βρίσκεται η Εισαγγελία, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με τρεις μεγάλες κλούβες και ένα βαν, συνοδεία μηχανών της αστυνομίας και περιπολικών.

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης που -σύμφωνα με πληροφορίες- θα περιλαμβάνει σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος. Άλλωστε υπάρχουν πολύ επιβαρυντικά στοιχεία για τους περισσότερους συμμετέχοντες στην επιδρομή, ενώ το δεδικασμένο από την δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού προμηνύονται αυστηρές ποινές και ισόβια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς

TAGS: A.E.K.