Η Ξάνθη νίκησε 6-1 τον Ορφέα στα Πηγάδια σε φιλικό ματς, μια μέρα πριν οι παίκτες της αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ακόμα υποχρεώσεις στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η Ξάνθη χρησιμοποίησε τους: Τζελέπη, Χατζητερζόγλου, Συλλά, Λισγάρα, Σβάρνα, Καμαρά, Τριάδη, Ορφανίδη Π., Βασιλακάκη, Κώστα, Παπαστεριανό, ενώ έπαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι Δεμένικος, Πιτσέλι, Ντε Λούκας, Κολλαράς, Λουσέρο.

Η Ξάνθη είχε δοκάρι στο 32' σε σουτ του Χατζητερζόγλου και σημείωσε στο 37' με πέναλτι του Καμαρά το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, με πρωταγωνιστή τον Πιτσέλι που έκανε χατ τρικ, η Ξάνθη σημείωσε πέντε ακόμα τέρματα για να φτάσει στην τελική επικράτηση. Ο Κώστας στο 49' έκανε το 2-0 και ο Πιτσέλι στο 55', στο 68' και το 77' το 5-1, αφού νωρίτερα ο Μουμίνογλου είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1. Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με το δεύτερο γκολ του Κώστα.

Ο Ορφέας αγωνίστηκε με τους: Ρούφο, Μαλαδένη, Μακράκη, Κατρανίτσα, Τορομανίδη, Μουμίνογλου, Μπουνταγκίδη, Χαλήλ Ιμπράμ, Καρά Αλή, Λαζαρίδη Τζαμπάζ Χαλήλ, ενώ έπαιξαν και οι Χιντ Ιμέρ, Μελισσόπουλος, Θεοδωρίδης, Μακράκης, Καραγκιόζης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Ξάνθη