Με νίκη επί της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, 84-71, άρχισε η Εθνική Παίδων την προετοιμασίαςτης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί 12-20/8 στα Σκόπια.

Ο Λευτέρης Λιοτόπουλος της ΔΕΚΑ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και το Σάββατο, στις 18:15.

Δεκάλεπτα: 19-25, 41-46, 52-68, 71-84

Ελλάδα (Ζιάγκος): Βλάσσης 2, Σοϊλεμετζίδης 8 (1), Μαραγκουδάκης 12 (1τρ, 6 α.), Λιοτόπουλος 20 (3), Σπαρτάλης 8 (10ρ.), Ροζακέας 7 (1), Τσαχτσίρας 2, Επαμεινώνδας3, Αδαμόπουλος, Κομνιανίδης 4 (1), Πατρίκης 5, Χαβούτσας 5, Γκόλαντας 8 (5κλ)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι