Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απο την περασμένη Δευτέρα η προετοιμασία της Αναγέννησης μπήκε σε πιο έντονους ρυθμούς και όλο το διάστημα που θ' ακολουθήσει ο Γιάννης Μάγγος και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο θα δουλέψουν πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης.

Η προετοιμασία διεξάγεται ως γνωστόν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου «Γιώργος Μπαζής».

Στα πλαίσια τώρα των φιλικών που θα πραγματοποιηθούν για το απαραίτητο μοντάρισμα της ομάδας ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η Αναγέννηση οριστικοποίησε δύο πολύ σημαντικούς με ομάδες που έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της football league.

Συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου θ' αντιμετωπίσει τον Αρη στο Στάδιο σ' ενα πολύ ενδιαφέρον φιλικό, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου θ' αντιμετωπίσει τη Λαμία.»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

TAGS: Άρης