Η SKODA νίκησε 3-0 την αντίπαλό της, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να διαπιστώνει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Ο Γούτας άνοιξε το σκορ, ο Νιέτο έκανε το 2-0 και ο Λουσέρο το 3-0. Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε στο ξεκίνημα τους: Δεμένικο, Ζώτο, Φάρκας, Γούτα, Μπαξεβανίδη, Βασιλακάκη, Μπουνταγκίδη, Φασίδη, Τριάδη, Κρίστοφερ, Νιέτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν οι: Σταθάκης, Γουάλας, Μελισσόπουλος, Χατζητερζόγλου, Φάρκας, Ζώτος, Καμαρά, Κώστας, Λουσέρο, Κρίστοφερ και Σκούρτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

TAGS: Ξάνθη