Μια ιδιαίτερη φιλική αναμέτρηση θα δώσουν σήμερα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή (και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης) οι δυο «δικέφαλοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 16:00 στο «παλατάκι».

Μάλιστα οι φίλαθλοι που θα θέλουν να το παρακολουθήσουν δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν εισιτήριο, καθώς η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θυμίζεται ότι πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ φέτος (μετά τα τεστ με Ελευθερούπολη και Αίαντα Ευόσμου), ενώ για την ΑΕΚ θα είναι το δεύτερο φιλικό μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Λαυρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανανέωσε με Χατζηλεοντή ο Παναθηναϊκός

Σούπερ κίνηση του Άρη Betsson: Έκλεισε τον Ι-Τζέι Λίντελ των Νετς!

Γκραντ: «Ξέραμε πως κρινόταν η χρονιά μας και παίξαμε αναλόγως - Πρότυπο επαγγελματία ο Νάιτζελ, του έχουμε εμπιστοσύνη»

Η ενημέρωση του Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος

Ρογκαβόπουλος: «Παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα και πήραμε μια τεράστια νίκη - Ευλογία να παίζεις τέτοια παιχνίδια»

Ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον 4ο τελικό ο Παναθηναϊκός: «Γεμίζουμε το σπίτι μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Game 2 των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό

Το φύλλο αγώνα του Game 2 και τι προβλέπει η ΔΕΑΒ για τις κυρώσεις

«Απίθανος Χέιζ-Ντέιβις, εκεί την πάτησε ο Ολυμπιακός»: Η ανάλυση Πετρίδη-Ρομπόλη από το Telekom Center για το Game 2

«Θέλω τον ίδιο σεβασμό στο ΣΕΦ - Μόνο εμείς παίρνουμε τεχνική ποινή»: Τι είπε ο Αταμάν για τον διάλογο με Γιαννακόπουλο