Στην Τρίπολη για αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Αρκαδικό θα βρεθούν οι Βετεράνοι στις 17 Δεκεμβρίου. Το «παρών» θα δώσουν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος.

Η ανακοίνωση:

«Οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Ελλάδος με χαρά σας ανακοινώνουν ότι θα βρίσκονται την Τετάρτη, 17/12/2014, και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, όπου θα αγωνιστούν με την ομάδα του Αρκαδικού για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στον αγώνα θα παραβρεθούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως Σιγάλας, Μπουντούρης, Πρέλεβιτς, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Γιαννούλης και πολλοί άλλοι.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαθεοδώρου: «Δεν τα καταφέραμε στο τέλος και αυτό μας στεναχωρεί - Κρατάμε τον ανταγωνισμό και το ομαδικό πνεύμα»

Μπαρτζώκας: «Το χειρότερο πράγμα είναι οι βιαστικές και εν θερμώ αποφάσεις - Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος πανικού»

Το πάθος του Αμαρουσίου και το καλάθι του Γουόρντ που έκρινε τον ματς: Τα highlights του αγώνα Μαρούσι-Ολυμπιακός

Γουόρντ: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα χάναμε αυτό το παιχνίδι»

Παπαθεοδώρου: «Το τέλος μας αφήνει απογοητευμένους, είχαμε τον έλεγχο για μεγάλο διάστημα»

Ρήξη αχιλλείου και τέλος η σεζόν για Γκρεγκ Μπράουν

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Αγχώθηκε αλλά διεύρυνε το αήττητο σερί του Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Πρώτη φορά μας πιέζει τόσο ομάδα πλην του Παναθηναϊκού - Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα»

Γλίτωσε από του Αμαρουσίου τα δόντια ο αδιόρθωτος Ολυμπιακός

Μαρούσι: Ενισχύεται με Ούτχοφ