Στο «Φιλίππειο» της Βέροιας θα διεξαχθεί (18:00) το πρώτο χρονικά ματς της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier με τον Φίλιππο να υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Οι Βεροιώτες είναι και οι μοναδικοί με το απόλυτο στο πρωτάθλημα, έχοντας έξι πόντους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και φυσικά θέλουν να διευρύνουν το σερί τους, λίγο πριν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ στη Νέα Ιωνία.

Από την άλλη πλευρά του ο Ποσειδώνας προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί της ΧΑΝΘ και ταξιδεύει στην Βέροια, έχοντας την παράδοση με το μέρος του.
Σε τέσσερις αγώνες η ομάδα της Κορινθίας έχει αποσπάσει τρία «διπλά», με τελευταίο πέρσι στα πλέι οφ, που ουσιαστικά τους χάρισε και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο αγώνας θα είναι ιδιαίτερος και για δύο αθλητές του Ποσειδώνα τον Παντελή Κωστακίδη και τον Μπάμπη Δομπρή που γαλουχήθηκαν στον Φίλιππο Βέροιας και τώρα για πρώτη φορά θα βρεθούν απέναντι του. Ο αριστερός εξτρέμ αποχώρησε ως ελεύθερος, ενώ ο νεαρός περιφερειακός αγωνίζεται με ένα χρόνο υποσχετική στον Ποσειδώνα.

«Φιλόδοξος κι επικίνδυνος αντίπαλος»
Μιλώντας για τον αντίπαλο, ο τεχνικός του Φιλίππου Κώστας Τούτσης σχολίασε: «Μέχρι στιγμής έχουμε ξεκινήσει καλά. Στα τρία πρώτα παιχνίδια δείξαμε σοβαρότητα και συνέπεια Τώρα παίζουμε με έναν αρκετά φιλόδοξο κι επικίνδυνο αντίπαλο. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ο Ποσειδώνας κατέκτησε την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος».
Σε ερώτηση αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας απέκλεισε πέρσι τον Φίλιππο στα πλέι οφ, απάντησε: «Μας προβληματίζει. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα του Νίκου Γραμματικού, η οποία παλεύει και διεκδικεί μέχρι το τέλος».
Την Τετάρτη ο Φίλιππος θα βρει απέναντί του δυο πρώην παίκτες του, τον Παντελή Κωστακίδη και τον Μπάμπη Δομπρή. «Την Τετάρτη, δικοί μας παίκτες είναι αυτοί που θα φοράνε την δική μας φανέλα. Οι άλλοι είναι αντίπαλοι. Του χρόνου τα πράγματα μπορεί να είναι αλλιώς. Είναι χαρά μας που θα δούμε δυο δικά μας παιδιά και εύχομαι να είναι σε καλή κατάσταση» σχολίασε ο κ. Τούτσης.
Τέλος για τα αγωνιστικά προβλήματα του Φιλίππου, ο κ. Τούτσης σημείωσε: «Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε τον Παπαδόπουλο, να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Καρυπίδης αν και πιστεύω ότι δεν θα είναι έτοιμος την Τετάρτη. Πιστεύω ότι το πρόβλημα του Ανανιάδη θα ξεπεραστεί και με τις περισσότερες δυνατές επιλογές θα κάνουμε την προσπάθεια με σοβαρότητα, με συνέπεια, με πειθαρχία να κατακτήσουμε τι νίκη».

«Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός επεσήμανε: «Σίγουρα η νίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ μας βοήθησε ψυχολογικά, από την άλλη παίζουμε με τον Φίλιππο που διαθέτει ισχυρές προσωπικότητες. Θα πάμε για να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε, ξέρουμε ότι ο Φίλιππος είναι το φαβορί. Θα παίξουμε σε ένα χαντμπολικό γήπεδο, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα του χάντμπολ».

Η προϊστορία Φίλιππος Βέροιας- Ποσειδών Λουτρακίου
2012-2013 25-29
2013-2014 22-34
2014-2015 29-28
2014-2015 21-26

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube