Ως χρυσό και εργατικό παιδί χαρακτήρισε τον Mad Clip ο στενός του φίλος και άλλοτε συγκάτοικος, Drew Astro, μιλώντας στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. Μάλιστα μίλησε για το όνειρο του τράπερ που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο να βγάλει τη μητέρα του από τη γκαρσονιέρα που ζούσε.

«Γνωριστήκαμε το 2007. Είχαμε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, όπου περάσαμε δύο χρόνια μαζί φτιάχνοντας μουσική. Ήταν 14 χρόνια φιλίας. Είχαμε όνειρα, λέγαμε τι αυτοκίνητα και σπίτια θέλαμε να αγοράσουμε. Είχε δει ένα σπίτι στην Αγία Νάπα που το είχε βάλει στο μάτι από παλιά και τώρα είπαμε με τον ξάδερφό του να το αγοράσουμε για να ολοκληρώσουμε αυτό που ήθελε να κάνει. Πάντα έλεγε πόσο ήθελε να βγάλει τη μητέρα του από την γκαρσονιέρα που έμενε και να της πάρει ένα μεγάλο σπίτι».

«Είχαμε επικοινωνία μέσω Instagram, κάναμε τον ψυχολόγο ο ένας στον άλλο. Μου είχε πει για κάποια θέματα προσωπικά. Εγώ του είπα να χαλαρώσει, να περάσει καλά στο γάμο που ήταν, να διασκεδάσει και όλα θα πάνε μια χαρά. Μου είπε ‘εντάξει’ και αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχαμε».

«Αγαπούσε τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, αλλά ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός. Κι εγώ περιμένω κάποιες απαντήσεις, γιατί και για μένα είναι περίεργο και ανεξήγητο».

«Έχει πάρα πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια και όποτε έφτιαχνε ένα κομμάτι μού ζητούσε τη γνώμη μου. Στην πορεία θα ακουστούν αυτά τα τραγούδια, πρέπει να ακουστούν. Δούλευε συνέχεια. Αυτά που έχουμε ζήσει και δει δεν είναι ούτε τα μισά από αυτά που θα μπορούσε να κάνει».

«Ήταν το πιο χρυσό παιδί. Έδωσε το παράδειγμα πως αν δουλέψεις σκληρά θα τα καταφέρεις».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube