Στο προσκήνιο έχει επιστρέψει δυνατά το όνομα «Κόκκαλης».

Αφορμή στάθηκαν η υποψηφιότητα του Πέτρο Κόκκαλη στις Ευρωεκλογές με τον Σύριζα και η επικείμενη δραστηριοποίηση της εταιρείας του Σωκράτη Κόκκαλη, Intrakat, στο έργο της υπογειοποίησης που συνδέεται άμεσα με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα μία φήμη, σύμφωνα με την οποία η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο μπάσκετ και εξετάζει τις συνθήκες με τις οποίες θα μπορούσε να εμπλακεί ξανά στην ΚΑΕ.

Μάλιστα, η Live Sport αναφέρει πως σε ένα τέτοιο σενάριο είναι υπέρ ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι την εμπλοκή της οικογένειας Κόκκαλη στα κοινά του Ολυμπιακού ενόψει και των επερχόμενων εκλογών.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα εμπλακεί άμεσα ο Σωκράτης Κόκκαλης με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού θα μπορούσε αυτό να συμβεί με τον γιό του, Κωνσταντίνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Bazaar από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός την ερχόμενη Δευτέρα

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Πορτογαλία στη Sunel Arena

Προμηθέας: Ενίσχυση με Ζακ Κάθμπερτσον

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»