Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, λόγω της απόφασης του Πέδρο Μαρτίνς να μην συμπεριλάβει τον Λεονάρντο Κούτρη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στην Τουρκία.
Ο διεθνής μπακ-χαφ, όπως έγινε γνωστό, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η κίνηση του Πορτογάλου προπονητή προκάλεσε έκπληξη.
Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό οφείλεται στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ελληνοβραζιλιάνο άσο ή ότι κάτι υπάρχει στο παρασκήνιο που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.
Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό με την Μπασακσεχίρ, για τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που ο Κούτρης δεν έχει πρόβλημα ίσως να μην έχει διαρρεύσει το παραμικρό για να μην επηρεαστεί η υπόλοιπη ομάδα.
Εν τω μεταξύ, στο «Φατίχ Τερίμ» αναμένεται να βρεθεί άνθρωπος τουρκικής ομάδας για να τσεκάρει τον Κώστα Τσιμίκα.
Ο έτερος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού φέρεται να απασχολεί την Μπεσίκτας, έπειτα από τις εμφανίσεις που έκανε στα ματς με την Βικτόρια Πλζεν στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.