Σε διαπραγματεύσεις με τον Λεονάρντο, τον Βραζιλιάνου στόπερ που υπήρξε συμπαίκτης με τον Μπραντάο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, φέρεται να είναι η διοίκηση του Λεβαδειακού.

Οι Βοιωτοί επιθυμούν την περαιτέρω ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής και ο 31 ετών στόπερ φαίνεται πως είναι μία αξιόλογη περίπτωση.

Εν τω μεταξύ, από σήμερα θα δοκιμαστεί για λογαριασμό των «πράσινων» ο Ντεβί Επασί. Πρόκειται για 24χρονο τερματοφύλακα που θα περάσει από το… μικροσκόπιο του Ζοσέ Ανιγκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκλεισαν φιλικό Άρης, Νάπολι

«Πρώτη» με ενθουσιασμό κι απουσίες για Άρη

Καρβουνιάρης: «Πολλά τα “μπράβο” του κόουτς στις προπονήσεις – Ο Κάιρινεν είναι λες και παίζει εδώ και καιρό»!

Κάιρινεν: «Πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Να συμβάλω για να χτίσουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια»

Τσορμπατζόγλου: «Αυτοί οι δύο είναι οι πιο πιθανοί να κλείσουν άμεσα στον ΠΑΟΚ - Εξαιρετική η παρουσία του Χατσίδη»

Τσακίρης: «Επινοούν πράγματα για Πινέδα οι Μεξικανοί – Έχει ήδη… φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεξίου»

Αντύπας: «Σε καλή κατάσταση ο Σμαΐλοβιτς - Πότε πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό Ζότα Σίλβα»

Λίσι: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα - Ελπίζω ότι θα έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

«Πρώτη» με τα νέα αποκτήματα για τον Βόλο

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει ρόστερ με ενδεκάδατους, πάει για οριστικό deal με Ρόκα»