Μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα αποτελέσει παρελθόν για την «Ένωση» μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Τα δεδομένα είναι απλά ο 37χρονος προπονητής θα παραμείνει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα αποφασιστεί η τύχη του.

Ωστόσο, δημοσιεύματα από την Κύπρο αναφέρουν πως μεταξύ των υποψηφίων τεχνικών για τον «Δικέφαλο» είναι και εκείνο του Τιμούρ Κετσπάγια.

Μάλιστα, οι Κύπριοι υποστηρίζουν ότι ο Γεωργιανός κόουτς και άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ χαίρει της εκτίμησης του Δημήτρη Μελισσανίδη και τον έχει θέσει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Από την ΑΕΚ, πάντως, εξακολουθούν να επιμένουν πως θέμα απομάκρυνσης του Δέλλα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS: A.E.K.