Μετά τον Γιάννη Φετφατζίδη κι ενώ ουσιαστικά έχει ήδη αποκτηθεί ο Χρήστος Αλμπάνης, η ΑΕΚ συνδέεται μεταγραφικά με έναν ακόμη Έλληνα εξτρέμ. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τριάδη, που φέρεται να απασχολεί την «Ένωση», όπως δημοσιεύεται στο Sportime.
Ο 26χρονος άσος μένει ελεύθερος από την Ξάνθη και ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Λυμπερόπουλος, τον θεωρεί μια πολύ καλή λύση για τα άκρα.
Ο Τριάδης έχει γεννηθεί στη Γερμανία, έπαιξε μέχρι και στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας, μέχρι να κληθεί στην Εθνική Νέων το 2010 και δύο χρόνια μετά τον έφερε στην Ελλάδα η Ξάνθη ως ελεύθερος από τη Βέεν Βισμπάντεν. Φέτος είχε 22 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά κατέγραψε 96 ματς, 8 γκολ και 16 ασίστ με τους ακρίτες.