Ως μία απόδειξη πως η Αούστρια Βιέννης αξίζει να βρίσκεται στην Ευρώπη χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του ο Τόρστεν Φινκ.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός πως η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος της αναμέτρηση και να κερδίσει τον βαθμό της ισοπαλίας ωστόσο πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της Αούστρια την οποία χαρακτήρισε ομάδα με μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Σίγουρα το ότι το 2-2 ήρθε στο τέλος του αγώνα μας αφήνει πίκρα. Παίξαμε καλά, ξεκινήσαμε καλά, είχαμε μεγάλη ευκαιρία στην αρχή για το 1-0, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ θα πετύχει ο αντίπαλος. Εμείς αντιδράσαμε στο 1-0 της ΑΕΚ και κάναμε το 1-1. Ήμασταν πιο κοντά στο 2-1 και το κάναμε στην αρχή του δευτέρου μέρους με πολύ καλή
κυκλοφορία της μπάλας. Συνεχίσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και δεν εκμεταλλευτήκαμε στο 100% τις κόντρα επιθέσεις.

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δείξαμε ότι έχουμε θέση στην Ευρώπη, όπως ακριβώς και η ΑΕΚ. Είναι κρίμα που το 2-2 ήρθε με ένα γκολ οφσάιντ. Θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε διαφορετικά, αλλά η ΑΕΚ έπαιξε με διαφορετικό σύστημα και στο τέλος ήρθε το 2-2. Αν κάνουμε μια απ’ ευθείας σύγκριση, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν η ΑΕΚ θα έρθει στην έδρα μας είναι μια ομάδα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι εύκολο να βάλεις δύο γκολ εκτός έδρας. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, είναι μια ομάδα με μέλλον. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στην πόλη, στο στάδιο και στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ».

Για το αν το αποτέλεσμα αποτελεί κίνητρο για το ματς με τη Ριέκα που ακολουθεί:
«Έχω δει τη Ριέκα, είναι μια δυνατή ομάδα. Το απέδειξε κόντρα στη Μίλαν που έχασε στο τέλος. Είναι δύσκολη ομάδα, αλλά εμείς έχουμε πάρει θάρρος για τη συνέχεια».

Για τον τερματοφύλακα της ομάδας του:
«Έχω τρεις ετοιμοπόλεμους τερματοφύλακες. Ο Πεντς που έπαιξε σήμερα θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια και την Κυριακή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»

Άντονι: «Έχω 100% εμπιστοσύνη στην Μπέτις-Θα παλέψουμε για να προκριθούμε»

TAGS: A.E.K.