Τα δύο γκολ του Τέεμου Πούκι στην επικράτηση της Φινλανδίας επί του Καζακστάν με 2-0, οδήγησαν τους Σκανδιναβούς στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου.

Παράλληλα, όμως, ο 31χρονος επιθετικός της Νόριτς είχε κι άλλον λόγο, σε προσωπικό επίπεδο, για να χαρεί, καθώς προσπέρασε τον Γιάρι Λιτμάνεν στη λίστα με τους «εθνικούς» σκόρερ!

Συγκεκριμένα, ο Πούκι έφτασε τα 33 τέρματα μετά από 98 εμφανίσεις, αφήνοντας πίσω του τον άλλοτε θρύλο του Άγιαξ και της Φινλανδίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έντονη ανησυχία για το Μουντιάλ στο Μεξικό, μετά την έκρηξη βίας που έφερε ο θάνατος του «El Mencho»

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ