Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία του Άρη αποτελεί ο Σπύρος Φίνος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μαζί με τον συνεργάτη του, Αντώνη Παπαδόπουλο.

Στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» από δω και πέρα θα κάτσει ο Βαγγέλης Κουτσονίκας, ο οποίος είχε αναλάβει ξανά πέρυσι, μετά την παραίτηση του Γιώργου Γιάτση, με συνεργάτη τον Βασίλη Κατσώνη.

Η ανακοίνωση του Άρη:
«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ - Τ.Α.Π. ενημερώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σπύρο Φίνο και το συνεργάτη του Αντώνη Παπαδόπουλο. Από αύριο (12/02) προπονητής της ανδρικής ομάδας θα είναι η μεγάλη δόξα του τμήματος, Βαγγέλης Κουτσονίκας. Συνεργάτης του θα είναι ο Βασίλης Κατσώνης, ο οποίος είχε διατελέσει βοηθός του Κώστα Χαριτωνίδη όταν η ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ κατακτούσε το 1997 πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!

Ρόγκα: «Η ομάδα θα δώσει το 100%, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Κιαπίνι: «Η ομάδα είναι έτοιμη γιατί δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς για αυτόν τον σκοπό»

TAGS: Άρης