Πήγε... κι ήρθε η Φιορεντίνα!

Οι «βιόλα» υποτίμησαν τη Λεχ Πόζναν έχοντας νικήσει 4-1 στην Πολωνία και παραλίγο να το πληρώσουν, καθώς ηττήθηκαν 3-2 εντός έδρας και τελικά πέρασαν στα ημιτελικά του Europa Conference League με συνολικό σκορ 6-4.

Ένα λάθος της άμυνας επέτρεψε στον Σόουζα να ανοίξει το σκορ στο 9ο λεπτό, με το σκορ να κολλάει για μπόλικη ώρα στο 1-0 υπέρ της Λεχ.

Εντέλει, μετά το 60’ το ματς άναψε για τα καλά! Πρώτα ο Βέλντε έκανε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 65’ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σόμπιχ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ήτοι σκορ που έφερνε παράταση!

Παρά το απίστευτο σοκ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της λύτρωσης με πανέμορφο πλασέ του Σοτίλ στο 78’ και εν συνεχεία ο Καστροβίλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνο πήρε έτσι με πολύ άγχος το εισιτήριο για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει Νις ή Βασιλεία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία