Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Aries Τρίκαλα BC ήρθε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο Έλληνας κόουτς φαίνεται πως είχε δώσει τα χέρια με τους νεοφώτιστους ήδη από τις προηγούμενες ώρες, καθώς ανακοινώθηκε λίγο μετά το οριστικό «διαζύγιο» των Θεσσαλών με τον Γιάννη Τζήμα.

Η ανακοίνωση:

«Η Aries Trikala BC ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Φλεβαράκη στην τεχνική ηγεσία της. Η διοίκηση της ΚΑΕ εκτίμησε μετά από συζητήσεις με τον καταξιωμένο και πολύπειρο προπονητή ότι έχει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά και προσόντα για την δημιουργία μιας ομάδας που να μπορεί να σταθεί επάξια στην Α1 και να φανεί αντάξια των προσδοκιών των Τρικαλινών φιλάθλων».

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο 44χρονος τεχνικός της ομάδας, που πέρυσι ήταν στη Μπράουνσβαϊγκ και επιστρέφει στους ελληνικούς πάγκους μετά το 2012, δήλωσε:

«Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για μένα το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας στο πρόσωπο μου ώστε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων. Είναι μία ομάδα που εκπροσωπεί όλη την Θεσσαλία στην Α1 και ο πρωταρχικός στόχος είναι να σταθεροποιηθεί στην μεγάλη κατηγορία. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται σκληρή δουλειά, λίγα λόγια και πάνω απ’ όλα στήριξη απ’ όλους. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τα Trikala BC μπορούν να δώσουν μία ευχάριστη διέξοδο στους φιλάθλους τους που στηρίζουν ενεργά την ομάδα σε κάθε εκδήλωση της».

Ο Κώστας Φλεβαράκης έχει εργαστεί στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν αποτέλεσε μέλος του τεχνικού επιτελείου, τον Πανελλήνιο (2002-03), τη σουηδική Ακροπόλ (2004-05), τον Κεραυνό Λευκωσίας (205-06), τον Μακεδονικό (2006-07), την πολωνική Πόλπακ (2006-07), τον ΠΑΟΚ (2007-08), την ΑΕΚ (2008-10), τον Ηλυσιακό (2010-12) και τη γερμανική Μπράουνσβαϊγκ (2012-13) ενώ την πενταετία 2005-2010 κάθισε στον πάγκο της εθνικής Σουηδίας.

Γιώργος Σιάφας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αν χρειαστεί, υπάρχει πλάνο για να φύγουν οι Έλληνες»: Η ενημέρωση του Άρη για την Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι

Λαρεντζάκης: «Η νοοτροπία μας στο παρκέ πρέπει να αλλάξει - Οπωσδήποτε καλύτερο πρόσωπο και περισσότερη χημεία»

Διέλυσε τον Πανσερραϊκό και στρέφεται στα playoffs ο Παναθηναϊκός

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Ομέρ Γιούρτσεβεν

«Πώς κλέβεις το βραβείο μου;» - Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Αμφίβολος ο Ρογκαβόπουλος για το επόμενο ματς με το Μαυροβούνιο

Τολιόπουλος: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αστοχία σε καμία ομάδα μου - Όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στην Εθνική»

Σπανούλης: «Δεν θα καταστρέψουμε το σύμπαν για μια ήττα - Ο Τολιόπουλος είχε να παίξει 4 μήνες»

Καλαϊτζάκης: «Έδειξαν να το θέλουν περισσότερο»

Νίκολιτς: «Μια πραγματικά μεγάλη νίκη σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα»