Ο Χάνσι Φλικ, αμέσως μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου το φετινό καλοκαίρι, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για θα ηγηθεί της γερμανικής ομάδας μετά το EURO, στοχεύοντας (και) στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το 2024, ανέφερε τη Δευτέρα (10/05) η εφημερίδα ''Abendzeitung''.

Η διαδοχή του Γιόακιμ Λεβ είχε πάντα στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων το όνομα του Φλικ, με τον 56χρονο τεχνικό να έχει ήδη κάνει έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων με την ομοσπονδία από τα μέσα Απριλίου.

Σύμφωνα με την ''Abendzeitung'', το συμβόλαιό του θα είναι για τρία χρόνια, επιτρέποντάς του να οδηγήσει την «νασιονάλμανσαφτ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, αλλά πολύ περισσότερο στο EURO 2024, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Γερμανία.

Το Σάββατο (08/05), ο παλιός μεγάλος άσος της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, ο οποίος θα αναλάβει σημαντικό πόστο στη βαυαρική ομάδα, επισήμανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Sky» μετά την κατάκτηση του ένατου διαδοχικού τίτλου της Bundesliga από τους Βαυαρούς ότι «όλα έχουν διευθετηθεί με τη γερμανική ομοσπονδία».

Συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως «...προς το παρόν δεν υπάρχει χρηματική αποζημίωση από την DFB για να εξαγοράσει τα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του Φλικ με την Μπάγερν».

Ως αποζημίωση, πάντως, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στην εθνική Γερμανίας και την Μπάγερν, με τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις χορηγίες να δίνονται στους πρωταθλητές Γερμανίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Μπάγερν φιλοξενήθηκε σε… λυόμενα στο γήπεδο της Έλβερσμπεργκ και το «τούνελ» των αποδυτηρίων ήταν ένα δρομάκι!

Μπάγερν: Έστειλε σκάουτ για τον 20χρονο Λούκα Χόντακ – Στο «κόλπο» και η Φέγενορντ

Η Έλβερζμπεργκ ζόρισε την Μπάγερν αλλά ο Κέιν άνοιξε λογαριασμό και καθάρισε!

Η Λειψία… σκόρπισε στους πέντε ανέμους το απογοητευτικό Αμβούργο

Κόβατς για Καρέτσα: «Ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό» - Επέστρεψε στις ατομικές προπονήσεις

Ασταμάτητη η Ντόρτμουντ, 3Χ3 στο ρελαντί υπό το βλέμμα του Καρέτσα - Πρώτη νίκη για Χόφενχαϊμ πριν τον ΟΦΗ

Η Σάλκε είναι ξανά εδώ: Πέρασε εντυπωσιακά από το Βερολίνο για την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή στην Bundesliga!

«Η επιστροφή ξεκινάει εδώ»: Η Ντόρτμουντ στο πλευρό του Κωνσταντέλια

Ο Κέιν μίλησε για το μέλλον του στην Μπάγερν, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν

Εξιτήριο ο Καρέτσας-Τι δήλωσε η μητέρα του για την υγεία του