Την πρόκριση στα playoffs του Conference League εξασφάλισε η Φαρούλ Κοστάντζα, μετά και την άνετη νίκη στην έδρα της Φλόρα Ταλίν (0-2, 5-0 συνολικό σκορ).

Πλέον, η ρουμανική ομάδα βρίσκεται μόλις ένα βήμα από την είσοδο σε ευρωπαϊκούς ομίλους, αλλά θα έχει δύσκολο έργο για να καταφέρει, μιας και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του Καραμπάγκ-Ελσίνκι, οι οποίες κοντράρονται για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους Αζέρους να έχουν πάρει τη νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο γιος του Ριβάλντο, Ριβαλντίνιο ήταν αυτός που άνοιξε στο σκορ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μπουντέσκου να σκοράρει στο 18' για το 0-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παγκάκης: «Ο βασικός Λιβάι και η θέση του φορ στον Παναθηναϊκό για τη ρεβάνς στη Σόφια»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε και να προκριθούμε»

Νίστρουπ: «Θα ήθελα περισσότερα γκολ, ήμασταν ευάλωτοι στο πρώτο ματς - MVP στις προπονήσεις ο Λιβάι»

«Ντεμπούτο» για το νέο εντυπωσιακό και... καταπράσινο πούλμαν του Παναθηναϊκού - Δείτε βίντεο

Με Τέτει, Λιβάι και Ντέσερς η αποστολή του Παναθηναϊκού για Σόφια

Παγκάκης: «Must win παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, τα χαρακτηριστικά του παίκτη που ψάχνει»

Παγκάκης: «Οδηγός για τον Παναθηναϊκό το πρώτο 20λεπτο του ΟΑΚΑ - Τα διλήμματα Νίστρουπ και οι θέσεις που παίζονται»

«Έχουμε κάποιες διαφορές με τους γείτονές μας»: Η ατάκα του ιδιοκτήτη της ΤΣΣΚΑ 1948 για τον Παναθηναϊκό

Παγκάκης: «Ο Τετέι και τα διλήμματα του Νίστρουπ στον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στο Κορωπί ο Τετέι – Ορθάνοιχτο να ταξιδέψει στη Σόφια