Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η La Liga έχει συμφωνήσει κάποια παιχνίδια της στον χρόνο να παίζονται στις ΗΠΑ.

Ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά και το Τζιρόνα-Μπαρτσελόνα να λαμβάνει χώρα στο Μαϊάμι, τον Ιανουάριο, πλέον αυτό το σενάριο δείχνει να απομακρύνεται μετά την διαφωνία του Φλορεντίνο Πέρεθ και της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

«Είμαι τελείως αντίθετος με το ενδεχόμενο να παίζει μία ομάδα τα εντός έδρας παιχνίδια της μακριά από την φυσική της έδρα. Όλο αυτό επηρεάζει το Ισπανικό πρωτάθλημα και για αυτό είμαι εναντίων του.», είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης, και η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου φαίνεται αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο, με την La liga όμως να έχει υπογράψει την συμφωνία, πράγμα που σημαίνει πως εάν κάποια από τις δύο δεν υποχωρήσει ,τότε θα έχουμε άμεσα μια νέα κόντρα στο Ισπανικό ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έπος στο Κύπελλο Ισπανίας: Η Σεστάο Ρίβερ ξέρανε την Εσπανιόλ στο 120' έπειτα από μυθική ανατροπή στην παράταση!

«Απέναντι σε Σανταντέρ ή ΑΕΚ το ντεμπούτο του Εσπί στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης»

Το κωμικό πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει η Μπαρτσελόνα για την παράνομη προσέγγιση του Άλβαρες

«Η Ρεάλ ήξερε πως δεν θα κερδίσει ο Εμπαπέ και ο Πέρεθ σνόμπαρε την τελετή για την Χρυσή Μπάλα»

Επιστροφή στις νίκες για τη Σεβίλλη κόντρα στην Οσασούνα

Ηττήθηκε στο γήπεδο, θησαύρισε στα ταμεία η Μπαρτσελόνα στο Clasico: Ιστορικό ρεκόρ εισπράξεων από τα εισιτήρια!

«Κερδίσαμε μία μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται»: Το ποστάρισμα του Μπέλιγχαμ μετά τη νίκη της Ρεάλ στο Clasico

Τέλος το μποϊκοτάζ της Ρεάλ στη Χρυσή Μπάλα, δίνουν το «παρών» μέλη της ομάδας

Ο Μουρίνιο ήξερε ποιον έπρεπε να συγχαρεί πρώτο, μετά τον θρίαμβο της Ρεάλ στη Βαρκελώνη

Χάνει τον Εσπάρτ για δύο μήνες η Μπαρτσελόνα