Ο Άντι Ρόμπερτσον αναδείχθηκε Man of the Match στη νίκη (1-0) της Λίβερπουλ επί της Τζιρόνα και οι συμπαίκτες του έδειξαν τι σημαίνει να χαίρεται κάποιος, πραγματικά, για την επιτυχία σου.

Ο «Ρόμπο» ξεχώρισε στην Ισπανία για το 6x6 της ομάδας του Σλοτ στη φετινή League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παρά το γκολ του Σαλάχ που έκρινε την αναμέτρηση, ο Σκωτσέζος φουλ μπακ ήταν εκείνος που πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου, με τους συμπαίκτες του να τρελαίνονται μαζί του και να τον πειράζουν συνεχώς.

Σπάνιο να το βρεις στον έξω κόσμο αυτή την εποχή, αλλά… κατακόκκινο προνόμιο να βλέπεις κάποιον να χαίρεται περισσότερο από εσένα για την επιτυχία σου.



Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!