Η Βοσνία φιλοξενεί την Ιταλία την Τρίτη το βράδυ (31/03, 21:45) στον τελικό πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο νικητής τα παίρνει όλα, ο χαμένος γυρίζει σπίτι του παρέα με την… απογοήτευση!

Ένας ποδοσφαιριστής από πλευράς των γηπεδούχων που γνωρίζει πολύ καλά την αντίπαλό του είναι ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα ιταλικά γήπεδα. Οι δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ήταν φοβερές, αφού τα όσα είπε μάλλον άφησαν μια έκπληξη στους παρευρισκόμενους αλλά και σε όσους διάβασαν τα λεγόμενά του στη συνέχεια.

«Όταν παιχτεί ο ιταλικός ύμνος, οι οπαδοί μας θα πρέπει να σηκωθούν όρθιοι και να χειροκροτήσουν! Η Ιταλία ήταν η πρώτη χώρα που ήρθε και έπαιξε εδώ μετά τον πόλεμο, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες! Αύριο θα γίνει πόλεμος μέσα στο γήπεδο, αλλά μετά από αυτό, πρέπει να υπάρχει μόνο σεβασμός!», ανέφερε ο 40χρονος στράικερ.

Ο Τζέκο αποτελεί τον αρχηγό και τον ηγέτη της εθνικής Βοσνίας, έχοντας 147 εμφανίσεις με 73 γκολ, αλλά και τον ρέκορντμαν στις εν λόγω στατιστικές κατηγορίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»