Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου ήρθε με βαρύ τίμημα, καθώς δύο ποδοσφαιριστές του αποχώρησαν με τραυματισμούς.

Ειδικά για τον Γιάννη Μανιάτη υπάρχει φόβος για σοβαρή ζημιά στο γόνατο, αν και σε πρώτη φάση μιλούν για κάκωση. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» σφάδαζε από τους πόνους και μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η ζημιά.

Όσο για τον Τζίμι Ντουρμάζ, μπορεί να μη φαίνεται το ίδιο σοβαρό το πρόβλημά του, αλλά αναμένονται πρώτα οι εξετάσεις του για να φανεί τι έχει πάθει ακριβώς ο Σουηδός εξτρέμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!