Η νίκη και η πολύ καλή εμφάνιση της Λίβερπουλ απέναντι στην Έβερτον επισκιάστηκε απ’ τον τραυματισμό του Σάντιο Μανέ, με τις τελευταίες εκτιμήσεις να μην είναι ενθαρρυντικές.

Ο Σενεγαλέζος αποχώρησε απ’ το ματς του Σαββάτου έχοντας πρόβλημα στο γόνατο, με τους «Times» να αναφέρουν σήμερα πως «η άρθρωση παραμένει πρησμένη και αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Ως τώρα δεν έχει αναφερθεί κάτι για εγχείριση, κάτι που μπορεί να σημάνει το τέλος της σεζόν για τον Μανέ. Πάντως, δεν φαίνεται να έχουν πάθει ζημιά οι χιαστοί».

Μία πιθανή απώλεια του Μανέ θα είναι μεγάλο πλήγμα για την Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να μπαίνει στην τελική ευθεία για την κατάληψη μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στο Champions League.

Ο Σενεγαλέζος αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της φετινής Λίβερπουλ, έχοντας σκοράρει 19 φορές σε 29 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά στο Μέρσεϊσαϊντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του