Ίχνη από τρεις τουλάχιστον ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν σε δείγματα αίματος της Κάρι Φίσερ, τα οποία είχαν ληφθεί όταν η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η έκθεση του ιατροδικαστή η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και αποδίδει τον θάνατο της «πριγκίπισσας Λέια» του Πολέμου των Άστρων σε υπνική άπνοια και «άλλους απροσδιόριστους παράγοντες», αναφέρει συγκεκριμένα την παρουσία κοκαΐνης, ηρωίνης αλλά και ecstacy στο αίμα της διάσημης σταρ.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα, στάθηκε αδύνατο να προσδιοριστεί από τους ιατροδικαστές ο ακριβής ρόλος που είχαν οι ουσίες στον θάνατό της, δεδομένου ότι η υγεία της ηθοποιού ήταν ήδη βεβαρυμένη.

Συγκεκριμένα, η Φίσερ πιστεύεται ότι έκανε χρήση κοκαΐνης μόλις τρεις ημέρες προτού υποστεί το καρδιακό επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο, στις 23 Δεκεμβρίου. Στο αίμα της βρέθηκαν ακόμη ίχνη ηρωίνης και MDMA (ecstacy), ωστόσο δεν στάθηκε δυνατό να προσδιοριστεί πότε ακριβώς έκανε χρήση αυτών των ουσιών η ηθοποιός.

Η Φίσερ πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 27 Δεκεμβρίου, τέσσερις ημέρες αφότου έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Φίσερ που αγωνιζόταν για το θέμα της ψυχικής υγείας, είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε με τη διπολική διαταραχή και την εξάρτησή της από την κοκαΐνη. Πέρα από τη δουλειά της στον κινηματογράφο, ήταν επίσης δημοφιλής ως συγγραφέας και κωμικός. Τα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Princess Diarist» κυκλοφόρησαν λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της.

Το Γραφείο του Ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες πραγματοποίησε τη νεκροψία στις 30 Δεκεμβρίου και τότε διαπιστώθηκε ότι η Φίσερ πέθανε από υπνική άπνοια και «άλλους απροσδιόριστους παράγοντες». Η ηθοποιός έπασχε επίσης από αθηροσκληρωτική καρδιοπάθεια.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα

Παπαστεργίου: Πότε θα σταλούν τα «ραβασάκια» για τις παραβάσεις που «έπιασαν» οι ΑΙ κάμερες

Κόντρα Γεωργιάδη-Δούκα στον ΣΚΑΪ: «Απαράδεκτο το rave party πάνω στην εκκλησία» - «Όταν τσικνίζουμε, είναι εντάξει;»

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Κεραμεικό

700.000 ευρώ για ένα δίσκο των Beatles – Βινύλια που πωλήθηκαν σε αστρονομικές τιμές

Συλλήψεις σε καφετέριες της Σητείας για τηλεοπτική πειρατεία - Πρόστιμα έως 3.000 ευρώ