Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης, αναφερόμενος παράλληλα και στην αντίδραση της ομάδας μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

«Παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια απαιτητικά. Ντέρμπι συνεχόμενα. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Ντιναμό και λίγο την Τούμπα... με την ΑΕΚ ήμασταν εξαιρετικοί. Σήμερα κάναμε πολλές συνεργασίες, με την μπάλα κάτω και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο! Στόχος μας είναι να βαζουμε ένα γρήγορο γκολ γιατί όλοι στο Καραϊσκάκη παίζουν κλειστά. Εμείς θέλουμε να σκοράρουμε νωρίς και να κάνουμε εύκολα τα πράγματα για εμάς».

Για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη; «Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να μην χάσουμε πουθενά βαθμούς, έχουμε την ικανότητα... αν χάσει ο ΠΑΟΚ θα το δούμε! Σίγουρα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τη Ντιναμό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες εδώ και δεχτήκαμε ένα γκολ στο φινάλε. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε νικήσει με 2-1, θα μπορούσαμε να παίξουμε αλλιώς στην Ουκρανία. Το καλό είναι ότι το έχουμε ξεπεράσει!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube