Ο Ολυμπιακός έκανε μία από τις πλέον πειστικές εμφανίσεις του στη σεζόν, επικρατώντας 2-0 του Ιωνικού στη Νεάπολη.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της «ερυθρόλευκης» νίκης, Κώστας Φορτούνης, εξέφρασε την πίστη του για τις δυνατότητες των Πειραιωτών.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε πετύχαμε δύο γκολ. Κάθε ματς είναι τελικός, κοιτάμε κάθε ένα ξεχωριστά. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να δημιουργούμε, έχουμε καλούς παίκτες μπροστά. Μας ζητάει ο προπονητής να βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέρνουμε. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, ποιότητα υπάρχει, να είμαστε δεμένοι και ξέρουμε πως τα αποτελέσματα θα έρθουν», ανέφερε μέσω της Cosmote TV ο σκόρερ του 2ου γκολ των Πειραιωτών.

Για το γκολ που πέτυχε: «Ναι το είχα στο μυαλό μου (σ.σ. να το κάνει έτσι). Μπήκα κατά μέτωπο. Είδα έναν παίκτη μπροστά μου, έκανα προσποίηση και μετά έκανα ένα πολύ ωραίο σουτ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

Αριάγκα: «Θέλω τίτλους και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση»

Βάζει πούλμαν για Τρίπολη ο Πρασσάς για το Καλαμάτα-Άρης!

Σταματέλος: «Χειρίστηκε σωστά την υπόθεση Γκονσάλες ο Ολυμπιακός - Στην τελική ευθεία του Κάσερες»