Με στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κακή εμφάνιση στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης και να αποζημιώσει τους φιλάθλους του, ο Ολυμπιακός ανεβάζει στροφές για τον αγώνα-φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος, την Κυριακή απέναντι στην Καλλονή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς νέα προβλήματα. Ατομικό έκανε ο Μποτία, θεραπεία έκανε ο Γιαννούλης, το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνεχίζει ο Μανιάτης, ενώ ατομικό έκανε και ο Στρέζος.

Ο Βίτορ Περέιρα, που περιμένει νίκη με θέαμα από τους ποδοσφαιριστές του, δούλεψε στα τελειώματα φάσεων και την ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα πλάγια, ενώ ακολούθησε και δίτερμα σε μικρό χώρο. Το Σάββατο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της αποστολής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!