Προτεραιότητα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό εν όψει των αγώνων με τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, η απόκτηση ενός χαφ που θα δώσει λύσεις στον Γιάννη Αναστασίου.

Από το χθεσινό φιλικό στο Αίγιο απουσίαζε ο Νίκος Νταμπίζας και αμέσως αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι έχει αναχωρήσει για το εξωτερικό για κάποια μεταγραφή.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έμεινε στην Αθήνα για να προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρονται ότι υπάρχουν δύο παίκτες, με τους οποίους ο Νταμπίζας είναι σε συζητήσεις, ενώ παράλληλα παλεύει και το θέμα του Κώστα Φορτούνη.

Όσον αφορά τον Μεχντί Αμπέντ, οι «πράσινοι» δεν είδαν με καλό μάτι την επιλογή του τεχνικού της Νιούκαστλ Αλαν Πάρντιου τον πήρε στην αποστολή για τουρνουά στη Νέα Ζηλανδία, αλλά αισιοδοξούν, ότι ο Αλγερινός μέσος θα επιστρέψει.

Εν τω μεταξύ, στη Γερμανία υπήρξαν νέα δημοσιεύματα που θέλουν τη Βέρντερ Βρέμης να εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Νίκου Καρέλη, όμως, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάτι επίσημο.

Τέλος, όσο περνούν οι μέρες λιγοστεύουν οι πιθανότητες να κάνει την έκπληξη ο Παναθηναϊκός και να φέρει στην Ελλάδα τον 24χρονο Ιταλό χαφ της Γιουβέντους, Φάουστο Ρόσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»